Cusa
Sector: Serveis a la llar  Activitat: Mascotes i jardí  Empresa: Martí Agricola S.L.
Martí Agricola S.L.
Ctra. Navarcles km. 4,8 Pol. Ind. Riu D´or
Telf. 93 827 23 07 - Fax. 93 827 24 74
info@martiagricola.com
www.martiagricola.com
 Serveis professionals
  Venda al major de productes fitosanitaris

Martí Agricola

Comercialitzem una àmplia gamma de productes fitosanitaris, convencionals i ecològics, adobs, llavors,… tant per als professionals de l’agricultura i jardineria, com per als especialistes en espais verds i també per als amants de l’hort. 

Tractaments específics per al control de plagues, amb assessorament tècnic i seguiment. Som especialistes en alimentació i accessoris per a animals de companyia, lleure i granja. Més de vint anys d’experiència avalen la nostra capacitat de resposta i servei ràpid. Oferim solucions professionals. 

Venda al major i detall.  

A la nostra botiga de la crta. Navarcles trobareu un ampli assortiment de planter d’horta i fruiters, peus de cep certificats, plantes i flors d’interior i exterior, rams de flor natural i artificial, arranjaments de flor per a cel-lebracions,….Fem muntatges originals per a obsequis. Visiti també el nostre rebost selecte, amb vins, caves, olis, conserves,…i, per Nadal, gran diversitat de paneres originals a mida i per a regals d’empresa. 

Trobareu tot allò necessari per a la construcció i manteniment de jardins, així com servei de jardineria ; equips de reg i polvorització, plàstics i mantes tèrmiques, malles agrícoles, eines, material de protecció (ulleres, guants, mascaretes, bótes i equips d’aigua,….) 

Cistelleria, ocelleria i alimentació i complements per a gossos, gats, cavalls i animals de granja. Repartim a domicili. Veniu a conèixer-nos!

         L'APARADOR  

   
Enllaços destacats
Generalitat de Catalunya
Catalunya Comerç
Acció10
Cambra Manresa
Ajuntament de Santpedor