RESTAURANT RAMON
Diuen que l’antiguitat és una jerarquia fet que confirmen les cinc generacions de cuiners que han fet pujar El Restaurant Ramón.
L’establiment està ubicat en una privilegiada zona verda a un salt de Barcelona gràcies a una fàcil comunicació per autopista i, des de Girona o Lleida per l’Eix Transversal.
Són molts els clients que baixen de la Cerdanya o Andorra i que, setmana rere setmana, es troben al Ramón per gaudir de la cuina del Ramón i el Josep Ramón Rafart.
Peixos i mariscs d’òptima qualitat són la base de la seva carta tot i que també cal destacar que Josep Ramón Rafart aconsegueix donar un toc especial a l’entrecot a la brasa gràcies entre d’altres coses a les seves llargues estades al País Basc.
Per culminar qualsevol àpat digne de recordar El Ramón presenta el seu carro de postres, lluny de pretensions però sense complexes, amb una variada selecció de pastisseria casolana i els postres més tradicionals.
El Restaurant ha ampliat les seves instal•lacions amb 32 habitacions i 2 suites, totes equipades amb televisió, telèfon, Internet d’alta velocitat i banys amb tots els seus accessoris.
Un detall que també ofereixen són neveretes amb aigües minerals gratuïtes als passadissos. Es cuida molt la bona rebuda del client, fer sentir com a casa a tothom qui entra.