Cusa
Sector: Restauració  Activitat: Restaurants  Empresa: Restaurant Tesi
Restaurant Tesi
Verge de Juncadella, 1 - Santpedor - 08251
Telf. 93 832 16 25 - Fax.
restauranttesi@hotmail.com
www.manresaportal.com/tesi
 Cuina moderna i de mercat
  Restaurant

RESTAURANT TESI

Restaurant Tesi és un restaurant acollidor on es pot gaudir d’una cuina moderna i de mercat, on es ressalta la qualitat i naturalesa del producte. La seva capacitat és d’unes 50/60 persones, i es poden fer tot tipus de celebracions, dinars i sopars d`empreses, familiars, grups, o en parella. Hi ha la possibilitat de reservar tot l`espai per un sòl grup. 

Cal destacar la seva relació qualitat-preu. El preu mitjà de la carta és d’uns 35-40€. En la seva carta podem trobar tot tipus de plats desde amanides,entrants freds i calents, peixos i carns. Elaboració pròpia de pa i postres. La bodega és força variada on hi trobem vins amb D.O. de tot Espanya , però destaquen els vins de la zona. ( D.O. Pla de Bages) 

Al migdia de dilluns a divendres no festiu tambè es serveix un menú de 19 € tot inclòs. També es fan menús degustació i menús personalitzats per grups.  

Aquest establiment està regentat per una parella d’emprenedors ( Xavier i Lorena ), formats en les millors cuines del país i amb experiència contrastada.

         L'APARADOR  

   
Enllaços destacats
Generalitat de Catalunya
Catalunya Comerç
Acció10
Cambra Manresa
Ajuntament de Santpedor